FAQs

NORMATIVA GENERAL

Reserves

El càmping no acceptarà reserves a persones menors d´edat. Tots els menors d´edat hauran d´anar acompanyats sempre d´un major (pare, mare o tutor legal ).

És necessari precisar de noms i cognoms i dates de naixement de totes les persones que ocupen un mobil home, bungalow o parcel.la. en el moment de fer la reserva.

El lloguer és d´ús del titular de la reserva i els seus acompanyants, en cap cas es podrà  cedir l´allotjament a terceres persones.

Les preferències i serveis especials (lloguer de bressols, cadiretes, llençols i altres) hauran de ser mencionats en el moment de realitzar la reserva. En el cas contrari, no es podrà garantir.

El càmping no es farà responsable de cap informació que no hagi confirmat per escrit, especialment l´enviament de la confirmació de la reserva.

Les cancel·lacions s´han de comunicar per escrit, firmades i s´han d´enviar per fax o per e-mail.

Vehicles

La velocitat màxima  per a tots els vehicles ( cotxes, bicicletes, patins, monopatins etc…) és de 10 km/h. En el cas dels cotxes s´ha d´anar doncs sempre amb la primera marxa i sense accelerar.

L´horari de circulació de vehicles és de 08:00h a 24:00h hores. Queda totalment prohibit circular, entrar o sortir del càmping en vehicle fora d´aquest horari.

Està prohibida la circulació de ciclomotors per l´interior del Càmping a menors de 18 anys.

Tan els cotxes com les bicicletes en la circulació nocturna és obligatori fer-ho amb els llums posats.

La circulació de les bicicletes ha de ser sempre per el carril bici. No es poden deixar a terra, han d´estar en tot moment lligades i ben aparcades. El càmping no es farà responsable en cas de sostracció de cap bicicleta que no estigui lligada.

Gossos

No estan permesos a cap dels mobil  homes propietat del Càmping. Tampoc estan permesos els gossos considerats de raça perillosa (poden consultar la llista a la recepció)

S´han de portar sempre lligats i amb morrió i no es podran deixar mai sols a la parcel.la

És necessari disposar dels carnet de vacunes actualitzat i presentar-lo a la recepció.

El Càmping disposa d’una zona de pipi can . Queda prohibit deixar que el gos faci les seves necessitats en qualsevol altre lloc del càmping . També queda prohibida l´entrada de gossos a les piscines i a qualsevol bloc de sanitaris.

Animació

Tots els caps de setmana en temporada baixa i cada dia durant tota la Setmana Santa, el  Juliol i l´Agost, tenim un equip d´animació que  s´encarrega d´organitzar activititats pe a persones de totes les edats i nacionalitats durant tot el dia. Poden consultar el nostre programa a la www.interpals.com a l´apartat Activitats / Programes d´Animació.

El servei d´animació no s´haurà d´utilitzar com un servei de cangur. Els pares o tutors legals són els únics responsables finals de la seguretat dels seus fills en el recinte, sobretot en l´àrea de la piscina, el parc infantil o anant amb bicicleta.

Silenci

Cal respectar tan el silenci diürn com el nocturn.

La norma és silenci a partir de les 24:00h, sense cap mena d´excepció. Això no vol dir que s´hagi d´anar a dormir simplement que ja no es pot fer soroll ni escoltar música o televisió amb veu alta per respecte als veí que potser si vol descansar.

Durant el dia es demana que  el volum dels aparells electrònics i digitals es posi només per que l´interessi, es demana doncs, la comprensió, la solidaritat i es sentit comú de tothom.

 

Situació i distàncies:

 A quina distància es troba de la platja?

A 450m

Com és la platja?

La platja gran de Pals és de sorra i molt profunda. Però a pocs km a peu a través d’un camí de ronda s’arriba fàcilment a dues cales, petites i acollidores.

 

A quina distància es troba el càmping del poble medieval de Pals?

A 5 km

A quina distància es troba el càmping de la parada de bus més propera?

A 500 m, només durant els mesos d’estiu.

 

A quina distància es troba el càmping de l’estació de tren més propera?

A 20 km a Flaçà (renfe.es)

 

A quina distància es troba el càmping de l’aeroport de Girona?

A 62 km

A quina distància es troba el càmping de l’aeroport de Barcelona?

A 146 km

Quina és l’adreça del càmping? I les coordenades GPS?

Avda. Mediterrània km, 4.5
17256 Platja de Pals – Girona – Costa Brava

Coordenades:  GPS: N 41º 58′ 52”   E 3º 12′ 04”

Sobre el Càmping:

Es pot pagar amb targeta de crèdit?

Sí, es pot pagar amb tot tipus de targeta de crèdit excepte American Express. També s´accepten ANCV ( xecs de vacances francesos).

No s’acceptarà cap més tipus de xec.

Hi ha xarxa WI-FI per connectar-se a internet?

Sí, en tot el recinte del càmping existeix la possibilitat de connectar-se a la nostra xarxa WI-FI. Pot demanar el seu usuari i contrasenya a recepció previ pagament.

Si no tinc ordinador portàtil, de quina manera puc connectar-me a internet?

Tenim una zona habilitada amb ordinadors que funcionen amb monedes. Està situada al costat de la Recepció.

El terreny del càmping és pla o muntanyós?

El terreny és muntanyós.

Hi ha ombra al càmping?

Sí, tenim un gran nombre d’arbres.

Hi ha piscina al càmping?

Sí, tenim una piscina gran, una petita per a infants i un jacuzzi.

Està permès fer barbacoes? Es poden llogar o hi ha zona comuna de barbacoes?

Sí, està permès sempre que les condicions climatològiques siguin les adequades. Només estan permeses les barbacoes de gas o de carbó vegetal (totalment prohibit amb llenya).

Disposem de barbacoes de lloguer a 2€ al dia.

 

Hi ha discoteca al càmping?

S’ha de respectar el descans nocturn a partir de les 00:00 i per aquest motiu no està permesa la música. A Platja d’Aro, però, hi ha forces i variades discoteques i pubs.

Es lloguen bicicletes al càmping?

Sí, disposem de bicicletes per a adults.

Es poden contractar excursions organitzades al càmping?

Sí, des de recepció ens encarreguem de reservar-les per vostè a través d’una empresa de la zona que els vindrà a recollir amb l’autobús directament al càmping.

S’admeten gossos?

Es permeten gossos en les parcel·les però no es permet l’entrada de gossos considerats de races perilloses o d’encreuaments d’aquestes :Pit Bull Terrier, Staffordshire Bull Terrier, Dogo Argentí, Doberman, Rottweiler, entre d’altres (pot consultar la llista sencera a recepció). A l’arribada al càmping se’ls demanarà la documentació legal de l’animal i el carnet de vacunació i, en cas de no portar-la no podran entrar al càmping.

En cap cas es permeten gossos ni cap altre animal domèstic en els bungalows/mobil homes.

Les visites que venen a veure familiars o amics allotjats al càmping, han de pagar?

Les visites a clients que es troben allotjats al càmping s’han de registrar obligatòriament a recepció abans d’entrar al recinte del càmping i pagar el preu per persona igual que qualsevol altre campista (mirar el llistat de preus). Durant la temporada baixa si la visita és inferior a 2h, serà gratuïta i en temporada alta serà gratuïta si és inferior a 1h.

Les barreres per entrar al càmping es tanquen? Fins a quina hora es pot entrar amb el cotxe?

Sí, les barreres per accedir al càmping amb cotxe estan tancades de 00:00h a 08:00h. De totes maneres, podran accedir al càmping a peu i deixar el vehicle estacionat en el pàrquing exterior situat a l’entrada les 24 hores del dia. També està prohibida la circulació dins el càmping amb qualsevol tipus de vehicle de 00:00h a 08:00h.

 

Parcel·les

Quantes persones poden haver-hi com a màxim en una parcel·la?

6 persones

Quants ampers tenen les connexions elèctriques de les parcel·les?

5 ampers = 1100 watts

Hi ha aigua i desguàs a les parcel·les?

No.

Quina diferència hi ha entre una parcel·la Standard i Pocket?

En les seves mides i serveis:

  Mida Serveis
Parcel·la Standard 70-90m2 Electricitat
Parcel·la Pocket 40-50m2 Electricitat

A quina hora es pot fer el check-in el dia d’arribada?

A partir de les 12h.

A quina hora s’ha de deixar el càmping el dia de sortida?

SORTIDA DE LA PARCEL·LA:  L’hora de Sortida és a les 12 h.

En el cas que després de deixar la parcel·la lliure a les 12h vulguin quedar-se més estona gaudint de les instal·lacions o de les activitats d’animació poden deixar el vehicle estacionat  en el pàrquing interior i vostès podran quedar-se al càmping fins les 16h. La barrera de sortida s’obrirà NOMÉS i, com a MÀXIM, fins a quatre (4)hores després de l’hora oficial de sortida (12 h.) Si es sobrepassa aquesta hora s’haurà d’abonar una altra jornada suplementària segons la tarifa oficial.

 

És necessari fer reserva per venir amb tenda o caravana/autocaravana?

Durant la temporada baixa no fa falta reservar a no ser que tinguin alguna preferència en especial, poden venir directament. En temporada alta sí que recomanem reservar . La reserva d’una parcel·la no té cap cost addicional i el total de l’estada es paga el dia de sortida abans de les 12h.

Es demana un mínim de dies d’estada?

L’estada mínima ha de ser d’una nit.

Es pot reservar un número concret de parcel·la?

Al reservar li confirmem un emplaçament però mai un número específic. Si el client té alguna preferència tan de número de parcel·la com de situació (prop de la piscina, prop dels banys, amb ombra, etc.) ens ho anotem i sempre que sigui possible els donem una parcel·la que s’adapti a aquestes característiques demandes.

Es poden reservar 2 parcel·les juntes?

Al reservar li confirmem els emplaçaments però mai que aquests estaran junts. Si el client té alguna preferència per estar situat al costat d’un altre client ens ho anotem i sempre que sigui possible els donem una parcel·la al costat o el més a prop possible d’aquest altre client.

Es pot llogar una nevera al càmping?

Sí, si vostè es troba ja en el càmping dirigint-se a la recepció els posaran en contacte amb una empresa externa perquè els facilitin aquest servei. També ho pot reservar amb antelació a través de la web

Si tinc una parcel·la i no necessito la connexió de llum o no tinc cotxe, el preu de la parcel·la serà més baix?

No, el preu de la parcel·la serà el mateix independentment de si s’utilitzen o no els serveis.

 

Mobil Homes:

Quina és la capacitat màxima dels allotjaments?

En tenim de 4 persones màxim (consultar l’apartat d’allotjaments). Està totalment prohibit sobrepassar el nombre màxim de persones indicat en cada tipus allotjament. Els nadons i els nens compten també com a persones ja que ocupen també una plaça.

Es pot reservar un número concret de bungalow/mobil home?

Al reservar li confirmem el tipus d’allotjament que demana però mai un número específic. Si el client té alguna preferència tan de número com de situació ens ho anotem i sempre que sigui possible els donem una allotjament que s’adapti a aquestes característiques demandes.

Es poden reservar 2 bungalows/mobil homes junts?

Al reservar li confirmem els allotjaments però mai que aquests estaran junts. Si el client té alguna preferència per estar situat al costat d’un altre client ens ho anotem i sempre que sigui possible els donem un allotjament al costat o el més a prop possible d’aquest altre client.

Es demana un mínim de dies d’estada?

Durant la temporada baixa l’estada mínima que es demana és d’ 1 nit exceptuant la Setmana Santa i els ponts que es demana un mínim de 3 nits i el pagament es fa per avançat abans de l’arribada.

Durant la temporada alta l’estada mínima que es demana és de 7 nits i per setmanes completes (no és possible fer 9, 10, 11, 12… nits). Depenent del tipus d’allotjament els dies d’arribada i de sortida són diferents (consultar l’apartat de tarifes). El pagament s’ha de fer per avançat abans de l’arribada.

A quina hora es pot fer el check-in el dia d’arribada?

Durant la temporada baixa: A partir de les 12h.

Durant la temporada alta: A partir de les 14h.

A quina hora s’ha de deixar el càmping el dia de sortida?

SORTIDA DEL BUNGALOW/MOBIL HOME:

Durant la temporada baixa : L’hora de sortida és a les 16 h ( a consultar ).

Durant la temporada alta: L’hora de sortida és abans de les 10 h.

SORTIDA RECINTE DEL CÀMPING:

 En el cas que després de deixar el bungalow/mobil home lliure (prèvia inspecció de la persona encarregada) volguessin quedar-se més estona gaudint de les instal·lacions o de les activitats d’animació poden deixar el vehicle estacionat  en el pàrquing interior i vostès podran quedar-se al càmping fins les 16h. La barrera de sortida s’obrirà NOMÉS i, com a MÀXIM, fins a les 16h.Si es sobrepassa aquesta hora s’haurà d’abonar una altra jornada suplementària segons la tarifa oficial.

 

Qui s’ocupa de la neteja del mòbil-home?

El client és el responsable de deixar el mòbil-home net i recollit igual que l’ha trobat a la seva arribada. En el moment de la seva sortida, un equip del càmping farà un control del mòbil home per controlar que estigui tot net i recollit.

 

Disposen de TV?

Si, només els mòbil-homes Llevant i Garbí disposen TV amb canals nacionals. No hi ha disponible la TV per satèl·lit.

Disposen d’aire condicionat?

Sí, tots els mòbil-homes tenen aire condicionat amb bomba de calor i de fred.

Cal portar roba de llit?

Sí, cal portar llençols i fundes de coixí. Els coixins i el cobrellit ja hi són dins l’allotjament. Pot veure una descripció completa de l’inventari de l’allotjament en l’apartat d’allotjaments.

Quina mida fan els llits?

      Llit Matrimoni    Llit individual
Mobil Homes Llevant 190×140 cm 190×80 cm
Mobil Homes Garbí 190×140 cm 190×70 cm
Mobil Home  Mediterrani 190×135 cm 190×70 cm
Mobil Homes Illa Roja 200×150 cm 190×80 cm

 

Es pot llogar la roba de llit?

Sí, el preu és de 3,6€/llit per tota l’estada.

Cal portar mantes?

No, les mantes ja hi són dins l’allotjament.

Cal portar tovalloles i draps de cuina?

Sí, cal portar-los, no n’hi ha dins l’allotjament.

Es poden llogar les tovalloles i els draps de cuina?

No, no disposem d’aquest servei.

Es pot llogar un bressol i/o cadireta?

Sí, el preu és de 9€/estada pel bressol i 9€/estada per la cadireta. Els recomanem reservar-ho amb antelació perquè en disposem d’un nombre limitat.

Puc col·locar una tenda al costat del bungalow/mobil home?

No, no està permès instal·lar cap tipus de tenda al costat del bungalow/mobil home.

Estan permesos els animals de companyia?

No, no estan permesos ni en els allotjaments ni al seu entorn.