Preguntes freqüents

1.NORMES GENERALS:

Reserves:

El Càmping no acceptarà reserves a persones menors d’edat. Tots els menors d’edat han d’anar acompanyats sempre d’un major (pare, mare o tutor legal).

És necessari precisar de noms i cognoms i dates de naixement de totes les persones que ocupen un bungalow, tenda de lloguer o parcel·la en el moment de fer la reserva.

El lloguer és d’ús del titular de la reserva i els seus acompanyants, en cap cas es podrà cedir l’allotjament a terceres persones.

Les preferències i serveis especials (lloguer de bressols, cadiretes, llençols i altres) hauran de ser mencionats en el moment de realitzar la reserva. En el cas contrari, no es podrà garantir la seva disponibilitat.

El Càmping no es farà responsable de cap informació que no hagi confirmat per escrit, especialment l’enviament de la confirmació de la reserva.

Les cancel·lacions i/o modificacions s’han de comunicar per escrit, firmades i s’han d’enviar  per e-mail.

Vehicles:

La velocitat màxima per a tots els vehicles (cotxes, bicicletes, patins, monopatins, etc.) és de 10 km/h.

L’horari de circulació de vehicles és de 8h a 24h. Queda totalment prohibit circular, entrar o sortir del Càmping en vehicle fora d’aquest horari.

Està prohibida la circulació de ciclomotors per l’interior del Càmping a menors de 18 anys.

Durant la circulació nocturna, tant cotxes com bicicletes, és obligatori fer-ho amb els llums posats.

La circulació de les bicicletes ha de ser sempre per el carril bici. No es poden deixar a terra, han d’estar en tot moment lligades i ben aparcades. El Càmping no es farà responsable en cas de sostracció de cap bicicleta que no estigui lligada.

Gossos:

Els gossos declarats de raça perillosa o els encreuaments d’aquests (poden consultar la llista oficial a la nostra web) no estan admesos. La resta de gossos només podran entrar al Càmping si disposen de carnet de vacunació i assegurança actualitzada. És necessari disposar dels carnet de vacunes actualitzat i presentar-lo/mostrar-lo a l’arribada a Recepció. Un cop acceptats, s’han de portar sempre lligats i amb morrió i no es podran deixar mai sols a la parcel·la.

Els recordem que, ni els gossos ni els animals en general són admesos dins dels nostres allotjaments (Bungalows i tendes de lloguer) ni en el seu entorn.

El Càmping disposa d’una zona de pipi can. Està prohibit deixar que el gos faci les seves necessitats en qualsevol altre lloc del Càmping. També queda prohibida l’entrada de gossos a les piscines i a qualsevol bloc de sanitaris.

Animació:

Hi ha Animació tots els caps de setmana de temporada baixa i mitja i cada dia durant Setmana Santa, Juliol i Agost. Tenim un equip d’Animació que s’encarrega d’organitzar activitats per a persones de totes les edats i nacionalitats durant tot el dia. Poden consultar el programa a la nostra web a l’apartat Activitats/Programes d’Animació.

El servei d’animació no és un servei de cangur. Els pares o tutors legals són els únics responsables finals de la seguretat dels seus fills dins el recinte, sobretot a l’àrea de la piscina, el parc infantil o anant amb bicicleta.

Silenci:

Cal respectar tant el silenci diürn com el nocturn. La norma exigeix silenci a partir de les 24h, sense cap mena d’excepció.

Durant el dia es demana que el volum dels aparells electrònics i digitals es mantingui amb una intensitat raonable, es demana doncs, la comprensió, la solidaritat i el sentit comú de tothom.

2.SITUACIÓ I DISTÀNCIES:

 A quina distància es troba el Càmping de la platja?

A 450m.

Com és la platja?

La platja gran de Pals és de sorra i profunda. Des d’aquesta platja, a través del camí de ronda, s’arriba fàcilment a dues cales, petites i acollidores, la d’Illa Roja (platja naturista situada a 10 minuts a peu del Càmping) i la de Sa Riera.

A quina distància es troba el Càmping del poble medieval de Pals?

A 5 km.

A quina distància es troba el Càmping de la parada de bus més propera?

A 500 m, només durant els mesos d’estiu.

A quina distància es troba el Càmping de l’estació de tren més propera?

A 20 km a Flaçà (Per més informació d’horaris i estacions properes poden accedir a la web de www.renfe.es).

A quina distància es troba el Càmping de l’aeroport de Girona?

A 62 km.

A quina distància es troba el Càmping de l’aeroport de Barcelona?

A 146 km.

Quina és l’adreça del Càmping? I les coordenades GPS?

Adreça: Avda. Mediterrània km, 4.5
17256 Platja de Pals – Girona – Costa Brava

Coordenades:  GPS: N 41º 58′ 52”   E 3º 12′ 04”

3.SOBRE EL CÀMPING:

Es pot pagar amb targeta de crèdit?

Si, es pot pagar amb tot tipus de targeta de crèdit excepte American Express. També s’accepten ANCV (xecs de vacances francesos). No s’acceptarà cap més tipus de xec (ni euroxecs).

Hi ha xarxa WI-FI per connectar-se a internet?

Si, en tot el recinte del Càmping es pot connectar a la nostra xarxa WI-FI. Pot demanar el seu usuari i contrasenya a Recepció previ pagament.

El terreny del Càmping és pla o muntanyós?

El Càmping està situat en un turó, en terreny arbrat, suaument inclinat i anivellat per fileres de terrasses.

Hi ha ombra al Càmping?

Si, el Càmping està situat en un terreny ombradís, en una pineda natural.

Hi ha piscina al Càmping? 

Si, tenim una piscina gran, una petita per a infants i un jacuzzi.

Està permès fer barbacoes? Es poden llogar o hi ha zona comuna de barbacoes?

Si, està permès sempre que les condicions climatològiques siguin les adequades. Només estan permeses les barbacoes de gas o de carbó vegetal (totalment prohibit amb llenya).

Disposem de barbacoes de lloguer, però no hi ha una zona comuna de barbacoes.

Hi ha discoteca al Càmping?

Una de les normes principals del Càmping és que s’ha de respectar el descans nocturn a partir de les 00:00. El Càmping no disposa de discoteca, però s’organitzen activitats d’oci-nocturn en temporada alta, sempre respectant el silenci a partir de les 00:00.

Es lloguen bicicletes al Càmping?

Si, disposem de bicicletes per a adults.

Es poden contractar excursions organitzades al Càmping?

Si, des de Recepció ens encarreguem de reservar-les per vostè a través d’empreses externes de la zona.

S’admeten gossos?

Es permeten gossos en les parcel·les però no es permet l’entrada de gossos considerats de races perilloses o encreuaments d’aquests: Akita Inu, Tosa Inu, Tosa Japonès (Mastí), Bullmastiff, Dòberman, Dog Argentí, Dog de Bordeus, Fila Brasileiro, Mastí Napolità, Pit Bull (American Bull Terrier), Staffordshire Bull Terrier, Terrier Staffordshire Americà, Presa Canari i Rottweiler, entre d’altres (pot consultar la llista completa a la nostra web). A l’arribada al Càmping se’ls demanarà la documentació legal de l’animal i el carnet de vacunació.

En cap cas es permeten gossos ni cap altre animal domèstic en els bungalows/tendes de lloguer i en el seu entorn.

Les visites que venen a veure familiars o amics allotjats al Càmping, han de pagar?

Les visites a clients que es troben allotjats al Càmping s’han de registrar obligatòriament a Recepció abans d’entrar al recinte del Càmping i pagar el preu establert segons tarifa vigent (consultar el llistat de preus).

Les barreres per entrar al Càmping es tanquen? Fins a quina hora es pot entrar amb el cotxe?

Si, les barreres per accedir amb cotxe al Càmping estan tancades des de les 24h a les 8h. De totes maneres, poden deixar el vehicle estacionat en el pàrquing exterior situat davant l’entrada principal i accedir a peu al Càmping.

També està prohibida la circulació dins el Càmping amb qualsevol tipus de vehicle de 24h a 8h.

PARCEL·LES

Quantes persones poden haver-hi com a màxim en una parcel·la?

Poden haver-hi 6 persones màxim en les parcel·les Standard i 4 persones màxim en les parcel·les Pocket.

Quants ampers tenen les connexions elèctriques de les parcel·les?

5 ampers = 1100 watts.

Hi ha aigua i desguàs a les parcel·les?

No.

Quina diferència hi ha entre una parcel·la Standard i Pocket?

En les seves mides, preus i ocupació màxima permesa:

Mida:

Ocupació màxima:

Parcel·la Standard

70-90m2

6 persones

Parcel·la Pocket

25-40m2

4 persones

A quina hora es pot fer el check-in el dia d’arribada?

A partir de les 12h, la parcel·la estarà disponible. Si arriben abans de les 12h es pot fer el check-in a Recepció i li confirmarem si pot instal·lar-se a la parcel·la, segons disponibilitat. Si la parcel·la encara no està disponible haurà d’esperar a les 12h, no obstant, podrà utilitzar les nostres instal·lacions durant l’espera.

A quina hora s’ha de deixar el Càmping el dia de sortida?

L’hora de sortida de la parcel·la és abans de les 12h. En temporada baixa i mitja, Sota petició i segons disponibilitat, hi haurà la possibilitat de late check out fins les 18h.

És necessari fer reserva per venir amb tenda o caravana/autocaravana?

Durant la temporada baixa no fa falta reservar -a no ser que tinguin alguna preferència en especial-, poden venir directament. En temporada alta si que recomanem reservar. La reserva d’una parcel·la no té cap cost addicional i el total de l’estada es paga el dia abans o el dia de sortida abans de les 12h.

Es demana un mínim de dies d’estada?

L’estada mínima ha de ser d’una nit.

Es pot reservar un número concret de parcel·la?

Al reservar li confirmem un emplaçament però mai un número específic de parcel·la. Si el client té alguna preferència, tant de número de parcel·la com de situació (prop de la piscina, prop dels banys, amb ombra, etc.), ho ha de comunicar per escrit al Departament de Reserves, que tindrà en compte la seva petició.

Es poden reservar 2 parcel·les juntes?

Al reservar li confirmem els emplaçaments però mai que aquests estaran junts. Si el client té alguna preferència per estar situat al costat d’un altre client ens ho ha de comunicar per escrit i, es tindrà en compte al seva petició.

Es pot llogar una nevera al Càmping?

Si, a Recepció els posaran en contacte amb una empresa externa per a que els facilitin aquest servei. També ho pot reservar amb antelació a través de la nostra web.

Si tinc una parcel·la i no necessito la connexió de llum o no tinc cotxe, el preu de la parcel·la serà més baix?

No, el preu de la parcel·la serà el mateix independentment de si s’utilitzen o no els serveis.

ALLOTJAMENTS: BUNGALOWS I TENDES DE LLOGUER.

Quina és la capacitat màxima dels allotjaments?

Disposem de bungalows que l’ocupació pot ser de 4/5 persones màxim (pot consultar-ho a l’apartat d’allotjaments de la nostra web). La capacitat màxima de persones en tendes de lloguer és de 5 persones.

Està totalment prohibit sobrepassar el nombre màxim de persones indicat en cada tipus d’allotjament. Els nadons i els nens compten també com a persones ja que ocupen també una plaça.

Es pot reservar un número concret d’allotjament?

Al reservar li confirmem el tipus d’allotjament que sol·licita però mai un número específic. Si el client té alguna preferència, tan de número com de situació, ho ha de comunicar per escrit al Departament de Reserves que tindrà en compte la seva petició.

Es poden reservar dos bungalows/tendes de lloguer junts?

Al reservar li confirmem els allotjaments però mai que aquests estaran junts. Si el client té alguna preferència per estar situat al costat d’un altre client, ho ha de comunicar per escrit al Departament de Reserves que tindrà en compte la seva petició i sempre que sigui possible se li assignarà un allotjament que s’adapti a les característiques demanades.

Es demana un mínim de dies d’estada?

Durant la temporada baixa i mitja l’estada mínima que es demana és de 2 nits, excepte del 3/04 al 29/05 que s’accepten estades d’1 nit (excepte Setmana Santa i els ponts que es demana una estada mínima de 2 nits). El pagament es fa per avançat abans de l’arribada.

Durant la temporada alta (Juliol i Agost) l’estada mínima que es demana és de 7 nits. Depenent del tipus d’allotjament els dies d’arribada i de sortida són diferents. El pagament s’ha de fer per avançat abans de l’arribada (veure condicions generals de reserves a la nostra web).

A quina hora es pot fer el check-in el dia d’arribada?

L’hora d’entrada dels allotjaments és a partir de les 14h.

A quina hora s’ha de deixar el Càmping el dia de sortida?

El dia de sortida, s’ha d’alliberar l’allotjament abans de les 10h. Durant la temporada baixa, pot existir major flexibilitat però únicament es podrà sol·licitar i rebre confirmació a la mateixa Recepció del Càmping.

Qui s’ocupa de la neteja dels allotjaments?

El client és el responsable de deixar el bungalow net i recollit igual que l’ha trobat a la seva arribada. A l’arribada, s’ha de fer una entrega de 50 Euros com a garantia pels possibles desperfectes, que es retornarà a la sortida, un cop s’hagi fet la revisió general i de l’inventari. Si es considera oportú es retindran els 50 Euros de garantia en concepte de neteja de l’allotjament.

Disposen de TV?

Si, els bungalows Llevant, Garbí, Sa Riera i Sa Tuna disposen TV amb canals nacionals. No hi ha disponible la TV per satèl·lit.

Disposen d’aire condicionat?

Si, els bungalows Llevant, Garbí, Sa Riera i Sa Tuna disposen d’aire condicionat amb bomba de calor i fred.

Cal portar roba de llit i tovalloles?

Si, cal portar llençols, fundes de coixí i tovalloles. Els coixins i les mantes ja són dins l’allotjament. Pot veure una descripció completa de l’inventari de l’allotjament en l’apartat d’allotjaments.

El Càmping ofereix l’opció de llogar llençols, tovalloles, bressols i cadiretes i s’han de sol·licitar en el moment de realitzar la reserva, sinó no li podem garantir.

Quina mida fan els llits?

    Llit Matrimoni

   Llit individual

Bungalow Llevant

     190×140 cm

 190×80 cm

Bungalow Garbí

     190×140 cm

 190×70 cm

Bungalow Sa Riera

     200×160 cm

 190×80 cm

Bungalow Sa Tuna

     200×150 cm

200×80 cm

Tendes Canada            

     190×138 cm

 190×70 cm      190×80 cm (llitera)

Tendes Costa Brava

     190×135 cm

 190×80 cm

Es pot llogar llençols i tovalloles?

Si, el preu dels llençols és de 6,50€/llit i el joc de tovalloles 4,50€. El preu és per tota l’estada.

Cal portar mantes?

No, les mantes ja són dins l’allotjament.

Cal portar draps de cuina?

Si, cal portar-los, no n’hi ha dins l’allotjament.

Es poden llogar els draps de cuina?

No, no disposem d’aquest servei.

Es pot llogar un bressol i/o cadireta?

Si, el preu és de 12€/estada pel bressol i 10€/estada per la cadireta. Els recomanem reservar-ho amb antelació perquè en disposem d’un nombre limitat.

Puc col·locar una tenda al costat del bungalow/tenda de lloguer?

No, no està permès instal·lar cap tipus de tenda al costat del bungalow o tenda de lloguer.

Estan permesos els animals de companyia?

No, no estan permesos ni en els allotjaments ni al seu entorn.